Mahmut Tat, “Birlik ve beraberlik temel ilkemiz”

Mahmut Tat, “Birlik ve beraberlik temel ilkemiz”

Mahmut Tat, “Birlik ve beraberlik temel ilkemiz”
 Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Mahmut Tat Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Mersin merkez ve ilçelerinde seçimi kazanan belediye başkanlarını ziyaret ettiğini bildiren Mahmut Tat, seçilen tüm belediye başkanlarına çalışmalarında başarılar dilediğini açıkladı. Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Başkan Danışmanı Eyüp Arslan’ı da makamında ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Mahmut Tat, birlikte bir süre sohbet ettiler.

“Belediyecilikte temel ilkemiz birlik ve beraberliktir. Yeni seçilen belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde hem Mersin’imiz için hem de ilçelerimiz için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diyen Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mahmut Tat yaptığı konuşmada, “Hizmetlerin yürütülmesi, takibi ve halkımıza yönelik yeni projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra tüm Mersinli hemşehrilerine birlik ve beraberlik mesajı veren ve yaptığı örnek çalışmalarla da adından sıkça bahsettiren MHP Grup Başkanvekili Mahmut Tat, ilçe belediye başkanlarına yönelik sürdürdüğü hayırlı olsun ziyaretine Silifke ile devam ettiğini de ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79