MEDMAR ve Silifke Belediyesi’nden iftar yemeği

MEDMAR ve Silifke Belediyesi’nden iftar yemeği

MEDMAR ve Silifke Belediyesi’nden iftar yemeği

 

Silifke Belediyesi ve MEDMAR Mermer Şirketinin ortaklaşa düzenledikleri iftar yemeği Taşucu mahallesinde verildi.

 

Taşucu ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşların katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Belediye  Başkan Yardımcıları meclis üyeleri, belediye birim amirleri, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Medmar Şirket yetkilileri ve Taşucu Mahalle Muhtarı Adnan Uysal katıldılar.

 

Taşucu mahallesinde verilen iftar yemeğine katılan vatandaşlarla tek tek görüşen Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok hoş geldiniz dileğinde bulunarak halka birlikte iftarlarını açtılar.

Yemeğe katılan vatandaşlar ise birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmanın çok sevindirici olduğuna değinerek, yemeğe iştirak eden İlçe Kaymakamı Cinbir’e ve Belediye Başkanvekili Altunok’a diğer katılımcılara ve Medmar şirket yetkililerine teşekkür ettiklerini açıkladılar.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79