MEHMETÇİĞE GÖNDERİLEN ÜRÜNLER İÇİN GÜLNARLI KADINLARIMIZA TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

MEHMETÇİĞE GÖNDERİLEN ÜRÜNLER İÇİN GÜLNARLI KADINLARIMIZA TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

MEHMETÇİĞE GÖNDERİLEN ÜRÜNLER İÇİN GÜLNARLI KADINLARIMIZA TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanlığımız ve Gülnar Belediyemizin organizasyonuyla sınır ötesi operasyon bölgesindeki askerlere moral vermek açısından ulaştırılan el örgüsü bere ve gıda ürünleri toplama, paketleme çalışmalarında emeği geçen kadınlara Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanlığı tarafından Teşekkür Belgesi Takdim programı düzenlendi.

Programa; Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur GÖLGELİ,  Milliyetçi Hareket Partisi İl Muhasibi Metin ATEŞ, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal KADİM, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe AYDIN ve parti yönetim kurulu üyeleri katılım sağladılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur GÖLGELİ programda yaptığı konuşmada; “ Bugün burada toplanmamızın sebebi sınır ötesindeki askerlerimize yapmış olduğunuz anlamlı projede önemli destek veren değerli kadınlarımıza teşekkür içindir. Onlara ne kadar teşekkür etsek az. Kurtuluş Savaşında mücadele eden Nene Hatun, Şerife Bacı nasıl bir cepheye yardım ettiyse, nasıl bir mücadele verdiyse ve Kurtuluş Savaşımızda kadınlarımızın inancı ve yüreğiyle kazanmışsak bu günde bu davanın Yörük kadınları askerlerimizi düşünerek, moral vermek amacıyla el emeği göz nuru bereleri ve gıdaları ulaştırarak bizleri onurlandırdılar. Türk Kadınının özelliği olarak dünyadaki hiçbir kadında olmayan bir inanç ve vatan sevdası vardır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün övgüsüne mazhar olan bir Tük kadını olarak, analarımız olarak, sizlere çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal KADİM, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe AYDIN programda konuşma yaparak, sınır ötesi operasyon bölgesindeki askerlere moral vermek açısından ulaştırılan el örgüsü bere ve gıda ürünleri toplama, paketleme çalışmalarında emeği geçen tüm kadınlara, projeye destek veren tüm Gülnar halkına ve programa katılım sağlayarak onurlandıran Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zeynel Uğur GÖLGELİ’ ye teşekkür ettiler.

Program sonunda Gülnarlı değerli kadınlarımıza teşekkür belgeleri takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36