Mekanın Sahibi Geri Geldi!

Mekanın Sahibi Geri Geldi!

Mekanın Sahibi Geri Geldi!

 

2019-2020 futbol sezonu Mersin Süper Amatör Küme'de ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk maçında Silifke Şehir Stadında Mut İdmanyurdu Belediyespor'u 10-0 yenerek şampiyon olan ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lige yükselen Silifke Belediyespor, maç sonunda kupasını Silifke Şehir Stadında taraftarlarının huzurunda aldı. Silifke Belediyespor, 1 sezonluk aranın ardından tekrar Spor Toto Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Karşılaşma sonunda Silifke Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular " Mekanın Sahibi Geri Geldi" ve "2019-2020 Şampiyonu Silifke Belediyespor " tişörtleri giyerek şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

Karşılaşma sonrasında Silifke Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik heyeti,futbolcuları  ve taraftarları Silifke Stadı saha içinde şampiyonluk sevinci yaşadılar.

Gönlünü Silifke'ye vermiş olan ve tribünleri dolduran sizlerden en büyük alkışı yönetim ve futbolcular için istediğini belirten Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, "Şampiyonluk kupası yönetimin, teknik heyetin, futbolcuların alınlarının hakkı, alınlarının terinin hakkı, şampiyonluk Silifke'ye armağan olsun. Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde başarılar diliyorum" dedi.

Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok ise, "Takımımızın  şampiyonluğunu Silifke halkına armağan ediyoruz. Silifke kenti ve Silifke Belediyespor, 3.ligleri, 2.ligleri hak ediyor. Silifke Şehir Stadının ışıklandırması var ve akşam maçı oynadık.Bu stada bu ışıklandırmaya bu taraftarlar 3.lig yakışır. İnşallah Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde de iyi bir takım kurup şampiyon olacağız.Silifke'miz profesyonel ligde mücadele ederek bizleri sevindirir" dedi.

ŞAMPİYONLUK SİLİFKELİLERE ARMAĞAN OLSUN

Şampiyonluğu Silifke halkına armağan ettiğini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Takımımız Mersin Süper Amatör Küme maçlarında başarılı maçlar çıkararak, Şampiyon oldu. Yönetim kurulumuzla, teknik heyetimizle, futbolcularımızla, malzemecilerimizle, taraftarlarımızla, Silifke halkımızla, basınımızın güzide temsilcileriyle bir aile ortamı oluşurken, birlik beraberlik içerisinde başarı geldi. Çalışmalarımızı, emeklerimizi Allah boşa çıkarmadı. Bizlere maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Silifke, halkıyla, takımıyla profesyonel ligleri hak ediyor. İnşallah bu sene Bölgesel Amatör Ligde de iyi bir kadro kurarak, iyi mücadele ederek istediğimiz hedefe ulaşırız. İnşallah birlik beraberlik içerisinde Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde, 3.lige çıkacağımıza inanıyorum. Silifke’miz her şeyi hak ediyor. Şampiyonluk şehrimize, halkımıza, taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu ise, "Şampiyonluk başarı bu büyük taraftara layıktı, bir sezonun bütün sıkıntılarını, sorunlarını 90 dakika sonucunda almak güzel oldu. Mersin Süper Amatör Küme'de 2 hafta kala ilan ettiğimiz şampiyonluğumuzu  tüm Silifkelilere, taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Silifke Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde başarılı olacak.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"22 Temmuzdan bu tarafa iyi çalıştık. Herkes tatil yaparken biz çalıştık emek harcadık ve çalışmamızın karşılığını aldık. Yönetim kurulumuza, Silifkelilere, taraftarlarımıza şampiyonluğu armağan ediyorum. İnşallah Silifke daha iyi yerlerde olacak. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

Silifke Belediyespor Kaptanları Tufan Esin, Mehmet Şıralı ve Tugay Şahin şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek şampiyonluğu Silifkelilere armağan ettiler.

MAVİ YENGEÇLER YALNIZ BIRAKMADI!

Silifke Belediyespor'un taraftar grubu Mavi Yengeçler Silifke Şehir Stadında takımlarına 90 dakika destek vererek şampiyonluğun kazanılmasında büyük pay sahibi oldu. Karşılaşma sonunda Yengeçler taraftar grubu protokol üyeleri, Silifke Belediyesporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcularla yengeç dansı yaparak şampiyonluğu kutladılar.

Karşılaşmayı Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke  İlçe Jandarma Komutanı Bülent Keskinsoy, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyesporlu yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar izledi.

Anahtar Kelimeler:
Mekanın Sahibi Geri Geldi!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36