Mersin 2. Bölgede tek Bilardo Salonu Silifke’de açıldı

Mersin 2. Bölgede tek Bilardo Salonu Silifke’de açıldı

Mersin 2. Bölgede tek Bilardo Salonu Silifke’de açıldı

  

 

Türkiye Bilardo federasyonuna bağlı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı il Müdürlüğü üyesi olarak Mersin’in Silifke İlçesinde hizmete açılan Star Bilardo salonu hizmete açıldı.

İşletmeciliğini İş adamı Durmuş Ali Turur’un yaptığı Star Bilardo Salonu,  Mersin 2. bölgede tek bilardo salonu olma özeliliğini taşıyor.

Silifke’de Saray mahallesi Sanatçılar 2 sokakta faaliyete giren Star Bilardo salonunun açılışı Türkiye Bilardo Federasyonu Mersin il temsilcisi Serkan Kahraman, Mersin Arena bilardo spor okulu Sahibi Hasan Boz, Antrenör ve Sertifikalı eğitmen Muharrem Kılıçarslan,

Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkan adayı Mücahit Aktan, AK Parti Silifke ilçe teşkilatı ile MHP Silifke ilçe teşkilatı  çok sayıda bilardo severler ve sporcular ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı.

Bilardoyu insanlara özellikle gençlere sevdirmek ve bu spordan da ilçe ve il birincilerinin çıkması için böyle bir iş yerini açtığını belirterek konuşmasına başlamayan işletme sahibi Ali Turur, “Burası sadece Silifke’ye değil, Gülnar ve Mut’an gelecek olan sporcularımıza da hizmet edecek. Bu anlamda kendi adıma çok mutlu ve gururluyum. Gençlerin bilardo sporunu tanıması ve federasyon çatısı altında milli sporcular olması, ilçemizi ilimizi en iyi şekilde temsil etmesi mümkündür. Bugün açılışla birlikte bir de turnuva başlattık. Turnuvamıza  Türkiye bilardo federasyonu Mersin il temsilcisi Serkan Kahraman,  Mersin Arena Bilardo spor okulu sahibi Hasan Boz, Mersin merkezden 23 kişi, Silifke’den ise 17 kişi katıldı. Federasyonun uyguladığı standartlar doğrultusunda; 45 ıslaklık vuruş 30 sayı uygulaması ile gerçekleşti. İki gün süren turnuvada Mersin’den katılan arkadaşımız İlker Tan şampiyon oldu. Gençlik ve spor Bakanlığı İl Spor Müdürlüğüne üye olan salonumuz, üç profesyonel maç masası, iki Amerikan masası ile hizmete açılmıştır. Antrenörümüz Muharrem Kılıçarslan sertifikalı bir eğitmendir, onun da desteği ile bilardoya gönül veren  vatandaşlarımızı salonumuza bekliyoruz. Açılışımıza katılan tüm bilardo sever vatandaşlara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

 

Açılışta katılan Cumhur İttifakı  MHP Silifke Belediye Başkan adayı Mücahit Aktan, öncelikle gençler başta olmak üzere bilardo sporuna gönül vermiş herkes için güzel bir işletme olduğunu belirterek , “Silifke için güzel bir hizmet. Gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak bu tür yerlerin fazlalaşması hem aileler için hem de gençler için yararlı olacaktır. Ben bu hizmeti Silifkelilere sunan Ali  Turur bey ve çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum.” Dedi.

 Gençlerle bir süre bilorda oynayan İşletme sahibi ve Aday Aktan, daha sonra masaları  turnuvaya katılan sporculara bıraktı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36