MERSİN, CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARIYLA BULUŞTU

MERSİN, CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARIYLA BULUŞTU

MERSİN, CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARIYLA BULUŞTU

 

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, aday tanıtım mitinginde Mersinli Hemşehrilerine seslenerek; “Buraya gelerek, bu güzel fotoğraf karesini veren ve Türkiye’ye birliğin adresinin Mersin olduğunu gösteren tüm hemşehrilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Mersin Belediye Başkan Adaylarının Mersin halkıyla buluştuğu aday tanıtım mitingi, on binlerce vatandaşın katılımıyla coşkuya dönüşürken, sanatçı Ahmet Şafak da birbirinden güzel şarkılarıyla güne renk kattı.

Eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanında gerçekleştirilen programda; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve 13 İlçe Belediye Başkan Adayı, Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar tüm ilçelerden gelen hemşehrilerinin destek tezahüratları eşliğinde tüm Türkiye’ye birliğin ve beraberliğin mesajını verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya’nın da hazır bulunduğu aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli yaptı.

“Cumhur İttifakında elimizi değil, tüm gövdemizi taşın altına koyacağız. Büyükşehir ve 13 İlçemizi Alah’ın izniyle alacağız” diyen İl Başkanı Gölgeli; “Gönül birlikteliği ve millete hizmet sevdası ile Cumhur İttifakı adı altında tüm ihanet şebekelerini yok etmek için mücadele veren Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gelecek nesillerin hayranlık duyacağı, gururla anlatacağı şahsiyetler olarak tarihe geçmiştir.İki liderimiz de bu birlikteliğin yolunu açmış, derdi ve sevdası Türk İslam olan vatandaşlarımıza bu mukaddes yolda omuz omuza mücadele etmesi için yol göstermiştir. Bu birlikteliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Başta Büyükşehir olmak üzere 13 İlçe Belediye Başkan Adayımız zaferimizin işaretidir” dedi.

 AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’te tüm hemşehrilerine seslenerek; “AK Parti ve MHP olarak bizler sadece kendi tabanımızdan oy istemeyeceğiz. Bize oy verenin ve vermeyeninin de kapısına gidip, gece gündüz çalışıp herkesin gönlüne girmeyi başaracağız. Cumhur İttifakını başarıya ulaştırmak içen herkesten oyunu isteyeceğiz. Sözün özü budur. Biz Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar gönüllere gittiğimiz andan itibaren Mersin ve Türkiye olarak hep birlikte başaracağız.31 Mart akşamı Büyükşehir ile birlikte 13 İlçemizin anahtarını Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye Mersin’den hediye etmenin onuru inşallah Allah bizlere yaşatır” dedi.

Daha sonra söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya ise Cumhur İttifakına destek veren tüm Mersinlilere teşekkür etti ve Cumhur İttifakının önemine değindi. Karakaya; “Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Mersin’de 13 İlçe Belediye Başkanlığıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığını; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye armağan edeceğinize inanıyorum. Allah herkesten razı olsun. Burada göstermiş olduğunuz bu muhteşem manzara bizleri ziyadesiyle memnun etti. Verdiğiniz destekten dolayı gücümüze güç kattınız. Teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan da, Mersinli hemşehrilerinden 31 Mart akşamına kadar Cumhur İttifakında kenetlenerek geceli gündüzlü çalışmalarını istedi. Elvan; “Buradan, birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ruhunu görüyorum.Vatan, bayrak, devlet, ay yıldızlı al bayrak ve Cumhur İttifakı için mücadele etmeye hazırım diyen kardeşlerimizi görüyoruz.Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Birlik ve beraberliğin her şeyden önemli olduğuna dikkat çeken Elvan; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, bu ülkenin bekası, İstiklalimiz ve İstikbalimiz için milletimiz Cumhur İttifakı dedi ve iki liderimiz de Cumhur İttifakının arkasında durdu. Cumhur İttifakı için yola çıktılar. Biz de  bu ülkenin birliği, bütünlüğü, bekası ve Cumhur İttifakı için 31 Mart akşamına kadar geceli gündüzlü çalışmaya hazır mıyız?. Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar 13 İlçemizi ve Büyükşehir’i almaya hazır mıyız” dedi.

“Ben İnanıyorum ki siz bize destek verdiğiniz ve güç kaynağımız olduğunuz sürece Türkiye çok daha güçlü olacak. Bu mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz ve o hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve 13 İlçe Belediye Başkan Adayı, kürsüye çıkarak tüm Mersinlileri selamladı.

Buradan Mersinli hemşehrilerine seslenen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna; “Gönülleri birleşenler selam sizlere, uzaklarda dertleşenler selam sizlere. Cumhur İttifakı olarak 13 İlçe ve Büyükşehir’i almaya hazır mıyız, Gönüller Hazır mı” dedi.

 

“Kayayı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir”

 

On binlerce kişinin ‘Hazırız’ tezahüratları eşliğinde konuşmasına devam eden Başkan Tuna; “İmkanları kıt olan İlçe Belediyesinde 15 yıldır nasıl hizmet yaptığımıza hepiniz şahit oldunuz, tanık oldunuz. Allah’ın izniyle yetkisi ve ekonomisi fazla olan Büyükşehir’i verdiğiniz takdirde 13 İlçe Belediye Başkanımızla birlikte bu kenti Türkiye anlamında değil, uluslararası alanda dünya kenti Mersin yapacağız. Kayayı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir. Bize hep destek oldunuz. Şimdi de Cumhur İttifakında bereketlenen suyun gücü ile inşallah dağları da deleriz, denizleri de deleriz. Ben buna inanıyor ve güveniyorum. Su dedik. Suyu, toprağı ve güneşi en güzel şekilde değerlendireceğiz. Mersin’de suları boşa akıtmayacağız. Mersin’de güneşten maksimum faydalanacağız, toprakları en verimli şekilde değerlendireceğiz. Genel Başkan Yardımcılarımızda buradalar. Genel idarenin yatırımları ile yerel idarenin yatırımlarını entegre ederek ve takip etmede gözümüz kulağımız olacaklar. Onların yönlendireceği yatırımlarla yereldeki yatırımları ilçe belediye başkanlarımızla beraber biz yapacağız ve projeleri birbirine ulayacağız Allah’ın izniyle. Mersinimizi; tarımda, sanayide, turizmde, teknolojide, lojistikte, sanatta ve sporda daha da büyüteceğiz. Allah’ın izniyle bu kenti hizmetlerle uçuracağız. Yunus’un dediği gibi birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz. Hacı Bektaş Veli Hazretlerinin de ifade ettiği gibi bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız.13 İlçe ve Büyükşehir’i Allah’ın izniyle alacağız. Rabbim Al bayrağın gölgesinden, Cumhuriyet’in ışığından, muasır medeniyet seviyesinin üzerinde Ülke olma hedefinden bizleri mahrum eylemesin. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye inşallah mazbatalarımızı alıp götüreceğimize buradan söz veriyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79