Mersin'de jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Mersin'de jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Mersin'de jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

 

Edinilen son dakika gelişmesine göre Mersin'in Erdemli ve Silifke ilçelerinde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 3 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'in Erdemli ve Silifke ilçelerinde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 3 şüpheli gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, Erdemli ve Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Bu kapsamda Erdemli İlçesi Tömük Mahallesinde evinde uyuşturucu madde bulunduran 1 şahsın evinde yapılan aramada, 5 gram ateş-buz, 10 gram esrar, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Öte yandan Silifke ilçesi Ulugöz Mahallesinde ise uyuşturucu madde kullandığı ve ticaretini yaptığı tespit edilen 2 şüpheli şahsın üzerinde ve ikametlerinde yapılan arama sonucunda 57 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.Yakalanan 3 şüpheli uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79