Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nden Erdemli Belediye Başkanı Tollu’ya Ziyaret

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nden Erdemli Belediye Başkanı Tollu’ya Ziyaret

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nden Erdemli Belediye Başkanı Tollu’ya Ziyaret


Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu ziyaret etti.

Gazetecilik mesleği ve yerel yönetimler üzerinde sohbet edilen ziyarette Cemiyet Başkanı Tepe ve Belediye Başkanı Tollu gazetecilik mesleğinde karşılaşılan sorunlar, mesleğin habere ulaşımda karşılaştığı zorluklar ve bunlara karşı çözüm önerilerinde fikir alışverişinde bulundu.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapmış olduğu konuşmada; ‘Gazetecilik mesleği onurlu bir meslek. Kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak üzere, toplumda meydana gelen olaylarla ilgili bilgi toplayan, bunları değerlendirerek yorumlayan ve anlaşılır bir şekilde bu bilgileri iletişim araçları ile yayınlanmaya hazır hale getiren, mesleğinde her daim yüksek bir eforla çalışan kıymetli gazetecilerimizin ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduk. Mersin Gazeteciler Cemiyeti gibi, seçkin gazetecilerimizden oluşan bu heyetin, meslekte yaşanabilecek ve karşılaşılabilecek sıkıntılara ışık tutacağına canı gönülden inanıyoruz. Bizler de yerel yönetimler bazında Erdemli Belediyesi olarak gazetecilerimize habere ulaşmakta kolaylık sağlamak adına elimizden geleni yapacağız. Bölgemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan ve bizlerin gözü kulağı olan gazetecilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Erdemli Belediyesi olarak Yerel Basının önemine dikkat çekmek ve gazetecilerin tanışmasını ve sorunlarına çözüm noktasında katkı sunmak üzere düzenlemiş olduğumuz Kızkalesi Medya Günleri ile çok güzel ortamlar sağladık. Bizim gibi kamu hizmeti veren Gazetecilerimiz bizlerin mesai arkadaşlarıdır. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.’ Dedi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun gazetecilik mesleğine duyduğu saygı ve basın mensupları ile alakalı yaklaşımından duyduğu memnuniyeti belirterek; ‘Erdemli Belediye Başkanı Mükkerrem Tollu Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etmişti. Ziyaretten memnun olmuş, gazetecilik mesleği hakkında sohbet ederek mesleğin bugünü ve yarını hakkında konuşmuştuk. Başkan Tollu’nun gazetecilere bakış açısından ve bizlere olduğu desteklerden dolayı kendilerine Gazeteciler Cemiyetimiz ve tüm meslektaşlarımız için teşekkür ediyoruz.’ Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36