Mersin İtfaiyesi Görev Şehitlerini Unutmadı

Mersin İtfaiyesi Görev Şehitlerini Unutmadı

Mersin İtfaiyesi Görev Şehitlerini Unutmadı

 

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, kentin birçok noktasında etkinlik düzenleyen Mersin İtfaiyesi, vatandaşın canını ve malı korumak adına görev başında yaşamını yitiren görev şehitlerini de unutmadı. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İtfaiye haftasında, görev şehitleri Durmuş Erdoğan ve Sami Kaya’nın ailelerini yalnız bırakmadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 305'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ederken, görev şehitleri Durmuş Erdoğan ve Sami Kaya’nın ailelerini de unutmadı. Mersin büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Bahtiyar Aydın ve ekibi 2016 yılında elektrik direğine afiş astığı sırada akıma kapılarak 23 yaşında hayatını kaybeden itfaiye eri Durmuş Erdoğan’ın ailesini ziyaret etti.

1995 yılında görev şehidi olan Sami Kaya’nın ailesini de unutmayan Mersin İtfaiyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından itfaiye haftası kapsamında düzenlenen akşam yemeğinde Kaya ailesiyle bir araya geldi. Aileyi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kendi masasında ağırladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36