Mersin’de Koray Avcı rüzgârı esecek

Sesi Gülen Adam Koray Avcı 28 Şubat’ta Mersin’de

Mersin’de Koray Avcı rüzgârı esecek

Sesi gülen adamın, biletleri tükeniyor

Koray Avcı. 28 Şubat’ta CNR Expo Yenişehir Fuar Alanı’nda sevenleri ile buluşacak.

Sesi Gülen Adam Koray Avcı, bu konseri ile Mersinli sevenleriyle ilk kez bir araya gelecek.

Koray Avcı uzun yıllar yurtiçi ve yurtdışında, sokakta ve çeşitli mekânlarda konserler vermiştir.

 Dokuz Sekiz Müzik yapımcılığında Ağustos 2015'te yayımladığı "Aşk ile" isimli ilk albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan sanatçı, albümünde usta sanatçıların eserleri dışında kendi besteleri ve şiirlerine de yer vermiştir. Albümdeki Sen ve Hoş geldin adlı şarkılarına çekilen klipler ve sevenleri tarafından çekilip sosyal medya mecralarında paylaşılan videoları milyonlarca kez izlenen Koray Avcı şimdi de Akdeniz Organizasyon tarafından CNR Expo Fuar Alanında düzenlenen ve her kesimden seyircinin izleyebilmesi için 35 TL’ye biletleri satılan halk konseriyle 28 Şubat’ta Mersin’de olacaktır.

Konser biletleri www.biletway.com adresinden temin edilebileceği gibi Forum Mersin Alışveriş Merkezindeki bilet standından, Sokak Kitapevi’nden ve Ceylan Ajans (Silifke)’den satın alınabilecektir.  Konser özellikle öğrencilerin ve ailelerin Pazar günlerini rahatça değerlendirebilmeleri için akşam saatleri yerine öğleden sonra saat 15.00’te gerçekleştirilecektir. 

Sahne performansı, şiirleri ve esprileri ile sevenlerinin beğenisini kazanan Koray Avcı, Mersin halkının sıcaklığı ve sanatseverliği ile unutulmaz bir halk konserine imza atacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36