Mersin’de Şehit emanetleri sergisi açıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen “Şehit Emanetleri Sergisi” açıldı.

Mersin’de Şehit emanetleri sergisi açıldı

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde açılışı yapılan “20. Şehit Emanetleri Fuat Oğuzcan Sergisi”ne; Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel ve şehit aileleri katıldı.

Kuran tilaveti ve şehitlerimiz için yapılan duanın ardından bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, şehit aileleri tarafından belli şehirlerde düzenlenen “Şehit Emanetleri Sergisi”ne, Mersin’de ev sahipliği yapmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirtti. Vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimize çok şey borçlu olduğumuzu kaydeden Gökbel, şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlere de sahip çıkmamız ve sımsıkı sarılmamız gerektiğini belirtti.

Şehit yakınlarının da konuşma yaptığı törende, duygu dolu anlar yaşandı. Birçok şehit yakınının gözyaşlarına hakim olamadığı sergide, değişik zamanlarda ve olaylarda şehit olmuş kahramanlarımızın giysileri sergilendi ve plaket töreni gerçekleşti.

Vatandaşlarımız, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde yer alan “20. Şehit Emanetleri Fuat Oğuzcan Sergisi”ni, 9 Ocak 2019 Çarşamba günü akşam saat 17’ye kadar ziyaret edebilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36