Meski, Erdemli İlçesinde Yağmursuyu Çalışmalarına Devam Ediyor

Meski, Erdemli İlçesinde Yağmursuyu Çalışmalarına Devam Ediyor

Meski, Erdemli İlçesinde Yağmursuyu Çalışmalarına Devam Ediyor

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü,  Erdemli İlçesi’nde yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarına hız verdi.

MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Yağmursuyu Master Planı çalışması doğrultusunda hazırlanan proje kapsamında, Erdemli İlçesi Güzeloluk İl Yolu (çevre yolu) muhtelif kesimlerinde sel felaketlerinde yaşanan taşkınları önlemek için yürütülen çalışmalarda, Güzeloluk İl Yolu üzerinde yağmursuyu hattı çalışmaları ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Sanayi Sitesi, Kaller Caddesi, Atatürk Caddesi ile Serinler Caddesi’nde ise muhtelif çaplarda betonarme boru ve menfez yapım çalışmaları devam ediyor.

5 bin 690 metre yağmur suyu hattı döşeniyor

Konuyla ilgili olarak MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Mersin Büyükşehir sınırları içerisinde sürdürdüğümüz yağmur suyu hattı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Erdemli İlçesi’nin Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Sanayi Sitesi, Kaller Caddesi, Atatürk Caddesi ve Serinler Caddesi’nde muhtelif çaplarda boru ve menfez olmak üzere 5 bin 690 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı döşenecek olup, Şehit Üsteğmen Sokak üzerinden denize drenajı yapılarak deşarj edilecektir. Yapılan yağmursuyu hattı çalışmaları ile ilçenin altyapı sorunlarına kalıcı çözümler getirilecektir.”denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79