MGC'de Kaya Tepe dönemi başladı

MGC'de Kaya Tepe dönemi başladı

MGC'de Kaya Tepe dönemi başladı

  

Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde Rüstem Kaya Tepe ve Yönetimi görevi, önceki başkan Turgay Demirtaş'tan düzenlenen törenle devraldı.

Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği törende konuşan Başkan Tepe camiaya birlik ve beraberlik mesajı verdi. Olağanüstü Genel Kurul sonrasında Başkanlığa seçilen Rüstem Kaya Tepe, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen törenle görevi Turgay Demirtaş'tan devraldı.  4 adayın yarıştığı seçimde ipi önde göğüsleyen R.Kaya Tepe, birlik ve beraberlik mesajı verirken törene gazeteciler yoğun ilgi gösterdi.

MGC'Yİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Görevi devreden Başkan Turgay Demirtaş, yeni görevinde Başkan Tepe'ye başarı temennisinde bulundu. Görevi devralan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe ise camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Zorlu ve yorucu bir sürecin ardından Başkanlığa seçilmenin vermiş olduğu mutluluk ve gururu aynı anda yaşadığını ifade eden Tepe, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye'nin şuan ki şartlarında çok zor bir görev yerine getirdiğine dikkat çekerek, "Meslek büyüklerimiz hakikaten bu okyanusun dalgalarında Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni kıyıya yanaştırmayı başarabildiler. En son da Turgay Başkan bu zor dönemde MGC' ni bu sularda kıyıya yanaştırdı ve bize teslim etti. Biz tekrardan yola çıkacağız, yapacağımız çok şey var. O yol zor geçecek bunu biliyoruz. Dalgalı sular bizi bekliyor ama biz de elimizden geldiği kadar bunları aşacağız ve en iyi şekilde MGC' ni gerektiği, hak ettiği yere getireceğiz. Buradan herkese çok teşekkür ediyorum, bize destek olacağına, bize faydası olacağına inandığımız fikirlerin hepsini biz de uygulayacağız. Bu devir teslim töreninde de bizimle birlikte olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79