MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli Evlendi

MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli Evlendi

MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli Evlendi

 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, memleketi Silifke’de düzenlenen düğün töreni ile Silifke Cumhuriyet Savcısı Beste Fatma Hayta ile dünya evine girdi. Düğüne katılan binlerce MHP’li genç çifti bozkurt yaparak karşıladılar.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Alkışlar eşliğinde salona giren genç çift düğüne gelen davetlilerini tek tek selamlayarak ilk danslarını yaptılar. Kır Düğünü  ile dünya evine giren Gölgeli ve Hayta çiftinin mutlu gününe Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Cumhuriyet Başsavcısı Tahir Özgenç, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sezer, ocak ve parti il ve ilçe yöneticileri, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, çevre ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek temsilcileri, partililer, davetliler, Gölgeli ve Hayta ailelerinin yakınları, akraba ve dostları  katıldılar.

Düğün merasimi Silifke Halk Oyunları ekibinin halk oyunlarını sergilemesi ve yöresel oyun Aşuk- maşuk gösterisi ile devam etti. Ardından Pasta kesimi yapılan düğünde genç çift gelen misafirleri ile birlikte oyun oynayıp mutluluklarını paylaştılar. Törenin ilerleyen saatlerinde Gelin ile birlikte Harmandalı oynayan Gölgeli katılımcılar tarağından yoğun alkış aldı.

Düğün törenine katılan Milletvekili Olcay Kılavuz, genç çiftle birlikte çiftetelli  oyunu oynadı.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36