MHP’de bayramlaşma

MHP’de bayramlaşma

MHP’de bayramlaşma

 

Ramazan bayramı münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma töreni partililer ve vatandaşların katılımıyla kutlandı.

Toplantı salonunda bir araya gelen partililer ve vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, “bayramlar insanlarımızı bir araya getiren, birlik ve beraberlik duygularının en güzel şekilde yaşandığı özel günlerdir. Milli ve manevi değerlerin zirveye ulaşmasına vesile olan ramazan bayramını kutluyoruz. Böyle müstesna günlerin insanlar arasında sevgi köprüsü kurmasını istiyoruz. Küslüklerin yerini barışın aldığı, dostluğun bereketin bolca yaşandığı bir bayram diliyoruz. Her günümüzün bayram olmasını diliyorum. Bu vesileyle partili-partisiz tüm hemşehrilerimizin mübarek ramazan bayramlarını en kalbi duygularımızla kutluyor, daha nice bayramlara birlikte kavuşmak dileklerimle hepinize sevgiler ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, tüm halkın ve partililerin bayramını kutlayarak “kısa bir süre önce Silifke Belediye Başkanımız Mücahit Aktan’la bir görüşme yaptım kendisi de tüm Silifkeli hemşehrilerinin  bayramını kutluyor” diyerek Başkan Aktan’a dualarınızı eksik etmeyin ricasında bulundu.

Daha sonra söz alan MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, MHP Mersin Kadın Kolları Başkanı Berrin Altıntaş,MHP Mersin eski Milletvekilleri Kadir Ural ve Cahit Tekelioğlu’da birer konuşma yaparak salonda bulunan partililer ve vatandaşların bayramlarını kutladıklarını açıkladılar.

Bayramlaşma törenine katılan vatandaşlara ve partililere ilçe teşkilatı tarafından çeşitli ikramlar bulunuldu.

 

 

Anahtar Kelimeler:
MHP’de Bayramlaşma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36