MHP’li başkanlardan belediyeye ziyaret

MHP’li başkanlardan belediyeye ziyaret

MHP’li başkanlardan belediyeye ziyaret

 

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Erdemli Belediye BaşkanıMükerrem Tollu, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret ettiler.

Bir araya gelmeyi ve fikir alışverişini her fırsatta ön planda tutmayı hedeflediklerini anlatan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlikte bir süre sohbet eden belediye başkanları, ilçelerde yürüttükleri hizmetler ve hedefledikleri projeler hakkında da karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Mersin’imize bağlı ilçelerimizde görev yapan tüm belediye başkanlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Gerek büyükşehir meclis toplantılarında gerekse ilçe belediyelerimizde belediye başkanlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Yaşadığımız ilçelerimize, halkımıza ve Mersin’imize daha güzel nasıl hizmet edebiliriz, halkımızın yararlanabileceği hangi projeleri uygulamalıyız, belediye kaynaklarımızı çar-çur etmeden nasıl hizmete dönüştürebiliriz üzerinde karşılıklı görüşmelerde bulunuyoruz. Bugün bizleri ziyaretleri ile onurlandıran belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve parti yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Mersin ve ilçelerinde belediyeler arası bu tür ziyaretlerimize ve istişarelerimize devam edeceğiz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36