MHP’li Ercan’dan belediyeye ziyaret

MHP’li Ercan’dan belediyeye ziyaret

MHP’li Ercan’dan belediyeye ziyaret

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Disiplin Kurulu Sekreteri ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Avukat Kürşat Türker Ercan, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Silifke Belediyesinin kent merkezi ve mahallelerde yürüttüğü hizmetleri yakından takip ettiğini bildiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Disiplin Kurulu Sekreteri ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Avukat Kürşat Türker Ercan, “Halkımızı böylesine güzel projelerle buluşturduğunuz için başta sizlere ve tüm emeği geçen arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diyerek Başkanvekili Altunok’la birlikte bir süre sohbet etti.

Kendisini ziyarete gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Disiplin Kurulu Sekreteri ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Avukat Kürşat Türker Ercan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, “Silifke’miz ve değerli hemşehrilerimiz için hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bugüne kadar söz verilmiş ama bir türlü yapılmamış hizmetlere öncelik veriyoruz. Allah’ın izni ile kısa sürede halkımız ve güzel şehrimiz özlediği hizmetlere kavuşacaktır. Projelerimizi belediyemizin imkanları ölçüsünde hayata geçirmeye devam edeceğiz. Halkımız ve şehrimiz belediye hizmetleri ile buluşacak” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Belediye ziyaretinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz’ü de ziyaret eden  ve ilçe başkanları ile bir süre sohbet eden  MHP Genel Merkezi Disiplin Kurulu Sekreteri ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Avukat Kürşat Türker Ercan ilçeden ayrıldı. 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36