MHP’li Gölgeli’den Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

MHP’li Gölgeli’den Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

MHP’li Gölgeli’den Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Silifke Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mücahit Aktan’ahayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ile İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

‘HER ZAMAN BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ VE DESTEKÇİSİYİZ’

MHP İl Başkanı Gölgeli, “Cumhur İttifakı çatısı altında Silifke Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Mücahit Aktan’ı tebrik ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Mücahit Başkanımızın her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Mersin’e ve ilçelerine hep birlikte hizmet ediyoruz. Benim dava arkadaşlarım ve yol arkadaşlarımla birlikte biz büyük bir aileyiz. Bizim işimiz ayrım gözetmeksizin ilimize ve ilçelerimize daha fazla hizmet etmek. Hep birlikte bunu başaracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel memleketimizi hak ettiği konuma hep birlikte getireceğiz. Başkanımıza görevinde başarılar dilerken, hizmetlerini vatandaşlarımıza en iyi şekilde ulaştıracağından emin olduğumuzu ifade etmek istiyorum’ dedi.

‘ZİYARETLERİNİZLE BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mücahit Aktan ise 'hayırlı olsun' ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye, İlçe Başkanı Levent Nogay ile beraberinde ki il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Aktan, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkan adayı oldum. Bu süreçte, MHP ve AK Parti ilçe teşkilatlarımızın uyumlu çalışmaları, Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın teveccühleriyle hizmet için verilen yetkiyi Silifke’mizin menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde kullanacağız” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36