Milletvekili Yılmaz’dan Sabah”a ziyaret

Milletvekili Yılmaz’dan Sabah”a ziyaret

Milletvekili Yılmaz’dan Sabah”a ziyaret

 

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz,  Sabah Gazetesi Silifke Muhabiri Atike Ceylan Kaçar’a  nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz,  AK Parti Mersin İl başkan yardımcı Fatma Nur Yontar, AK Parti Silifke ilçe Başkanı Mustafa Çetin,  AK Parti Silifke İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Can ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı ziyarette, Sabah Gazetesi Silifke Muhabiri ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar ile gündeme dair sohbet etti.

 

Kadın Gazeteci olmanın önemine vurgu çeken Milletvekili Yılmaz,  ‘Silifke ilçemiz bir çok ilden daha büyük bir konuma sahip. Bu nedenle Silifke basını da o derece güçlü. Gazeteciler olarak bakıldığında bir çok yerde kadın gazeteci yok. Silifkemiz’de kadın gazeteci olarak Atike Hanımı görmek bir kadın olarak beni çok mutlu etti. Ayrıca Sabah Gazetesi gibi güçlü bir gazetenin Silifke’deki sesi olması bizleri ayrıca sevindirmiştir.  Biliyorsunuz ki sayın Cumhurbaşkanımız da kadınları oldukça önemsiyor ve kadının istihdamdaki yerine yönelik hükümetimizin bir çok çalışması var. Ekonomide kadınların iş kurma bakımından güçlendirme gayreti içindeyiz KOSGEB bunun en güzel örneği. KOSGEB’in kadınlara tanıdığı öncelikleri hepimiz biliyoruz. Erkekler unutmamalıdır ki başarılarımızın en önemli kriterlerinden biri kadınlarımızın istihdamdaki yeridir.  Kadınların karar alma mekanizmalarına ve siyasete katılımında da tarihi adımlar attık. Parlamentoda kadın milletvekili sayısı arttırıldı. TBMM ‘mizde şuanda 104 kadın milletvekilimiz var bunu da 53 AK Parti’den.  Yani yarısından fazlası bizim partimizden. Kadın temsili bizler için çok önemli, İlerleyen zamanlarda temsil,  bürokrasi ve bir çok alada kadınlar daha yaygınlaşacağına inanıyorum. Çünkü sayımız her geçen gün artacak” dedi,

 

“Habercilik alanında kendini geliştiren bir kadını görmek bizleri ayrıca mutlu etti” diyerek sözlerine devam eden Milletvekili Gül Yılmaz, “  Bu nedenle habercilikte bir çok alanı biranda ve tek başına yürütmek kolay değil. Gerek Sabah Gazetesi Muhabirliği, gerek teknolojiye ayak uydurarak dünyaya Silifke’nin ve bölgenin sesini duyurmak için yayın hayatını sürdürdüğü internet gazetesi, ve ayrıca Mersin Bölgesinin vizyonu haline gelmiş olan ve bölgesel yayın yaptığı Akdeniz Güneşi isimli dergisini çıkartmak kolay değil. Bu anlamda başarısının katlanarak devam etmesini diliyorum ve destekliyorum” dedi.

Sabah Gazete Muhabiri Ceylan ise; “İş ne kadar zor olursa olsun, insanın işini severek yapması beraberinde mutluluk başarıyı da getiriyor. Bu nedenle zorluklarına katlanıyorum çünkü işimi ve ürütmeyi çok ama çok seviyorum. Ziyaretiniz bizleri onure etti. Bu nedenle teşekkür ediyorum” dedi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36