Mimarlar Odası’ndan Başkan Turgut’a ziyaret

Mimarlar Odası Silifke Temsilciliği Başkanı Emine Özge Bölge ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ettiler.

Mimarlar Odası’ndan Başkan Turgut’a ziyaret

Silifke’nin yeni imar düzeni, kentsel dönüşüm ve imar planı hakkındaki fikirlerini paylaşan Mimarlar Odası temsilcileri, İlçe Belediyesi’nin hazırlayacağı projelere de destek vermek istediklerini belirttiler. Belediye olarak desteğe her zaman açık olduklarını ifade eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mimarlar Odası Yönetimine faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Turgut, “Plan Proje ve İmar Müdürlüğü personellerimizle sık sık bir araya gelerek belediyemizin sorumluluk alanındaki kent mobilyalarından tutunda sosyal donatı alanlarına varıncaya kadar, her şeyi planlayarak düzenlemeler yapıyoruz” diye konuştu.

 

“ORTAK AKIL İLKESİYLE MODERN BİR SİLİFKE YARATALIM”

 

Belediye Başkanı Turgut,  Mimarlar Odası İlçe Temsilci Emine Özge Bölge ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizde her konuda farkındalık yaratmak ve yenilikler yapmak için çalışıyoruz. Belediyesiyle, mimarlarıyla, Kaymakamlığıyla, Sivil Toplum Örgütleriyle ve odalarıyla ne kadar sık bir araya gelir, ne kadar çok beyin fırtınası yaparsak şehrin geleceğine ait olan çalışmaların o kadar faydalı olacağını düşünüyorum. Bizim İlçemizi el birliğiyle modern bir kent haline getirmemiz lazım. Bunun içinde mimarlarımızın fikir ve görüşüne ihtiyacımız var. Eminim mimarlarımıza zor koşullarda hayat mücadelesi veriyorlar. Bugün mimarlarımızı zor durumda bırakan yasalar, önemli ölçüde yerel yönetimleri de etkiliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, şehrimizi hak ettiği konuma getirmenin gayretini gösterelim. Bunun için başlangıçlar ve yeni adımlar atalım. Bundan dolayı sivil toplum kuruluşlarımızın, odalarımızın, derneklerimizin ve kamuoyunun ilçemiz yararına olan projelerimize destek vermesini ve katılmalarını istiyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36