Minik Başkanlardan ilk talimat

Minik Başkanlardan ilk talimat

Minik Başkanlardan ilk talimat

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Ece Korkusuz ve Yiğit Efe Anacık adlı öğrencilere bıraktı.

Alata İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ece Korkusuz ve Yiğit Efe Anacık, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret ederek, başkanlık koltuğuna oturdu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayramda, temsili olarak söz sahibi oldukları için mutluluklarını dile getiren öğrencilerin ilk talimatı, çocukları teknoloji bağımlılığından kurtarmak için sosyal ve kültürel faaliyetlerin arttırılması oldu.

Belediye Başkanlığının zor bir görev olduğunu dile getiren Ece Korkusuz, sokak hayvanlarına yönelik projeler geliştirmek adına talimatlarını verirken öğrenci Yiğit Efe Anacık ise, çocuk parklarına kamera sistemi yerleştirilmesi ve bekçi görevlendirilmesi için talimat verdi.

Erdemli’yi geliştirdiği projeler ile daha güzel noktalara taşıdığı için öğrencilerden tam not alan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çocukları ve ailelerini 23 Nisan Salı günü sahil bandı Devlet Bahçeli Meydanında gerçekleştirecekleri uçurtma şenliğine davet ederek; “Egemenliğimizin ve ulusal varlığımızın garantisi çocuklarımız, aynı zamanda bizlerin aynasıdır. İşte bu yüzden onların, hayallerini geliştirmek ve geleceğini inşa etmek için birçok projeye imza atıyoruz. Eğitimden sanata, kültürden spora her konuda onlara yeni yaşam alanı oluşturuyoruz. Biliyoruz ki milli ve manevi değerlerimizin yegâne koruyucusu çocuklarımız, geleceğimizin ve modern Türkiye’nin kurucusudur. Bu yüzden, bizlerle fikirlerini paylaşan çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36