Mücahit Aktan: Gördüm ki Silifke Cumhur İttifakında Karar Kılmış

Mücahit Aktan: Gördüm ki Silifke Cumhur İttifakında Karar Kılmış

Mücahit Aktan: Gördüm ki Silifke Cumhur İttifakında Karar Kılmış

 

Seçime iki gün kala Yeni Mahalle ve Göksu Mahallelerinde yaptığı akşam mitinglerinde toplanan kalabalıklara seslenen Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan; “ Gördüm ki Silifke kararını vermiş, 31 Martta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı adaylarını yanında yer almışlardır. “ Silifke’nin merkez mahallelerinde geçmişte döşenen kanalizasyon hatlarının ölçülerinin Silifke’nin bugün geldiği nüfus sayısına cevap vermediğini, şehir geliştikçe mevcut yağmur drenaj hatlarının bazı mahallelerde suları çekmediğini bundan dolayı birçok binanın bodrum katlarından kanalizasyon atıklarının çıktığını belirten Mücahit Aktan sözlerine şöyle devam etti.“31 Martta oylarınızla seçildiğim takdirde Büyükşehir Belediyesi ile beni birlikte göreve getirdiğinizde kanalizasyon ve drenaj hatlarının çözümü için gerekli plan, proje ve yapım işlerini gerçekleştireceğim. Sivil toplum kuruluşları ve Silifkelilerle birlikte Devlet işbirliğini de düşünerek oto park probleminin çözümü için gereken neyse ivedi olarak yapacağım” dedi. Özellikle Büyükşehir Belediyesinin önemini vurgulayan Mücahit Aktan; “Mersin Büyükşehir Belediyesini Mersin’in geçmişte girilemeyen mahallelerini tekrar terör örgütlerinin eline bırakmayalım. Sizlerin terör örgütleriyle işbirliği yapan partilere oy vermeyeceğinizi biliyorum. Buna rağmen herkes çok iyi düşünsün, seçimden sonra keşke vermeseydim demenin dönüşü yoktur.

Bizler kendi imkânlarımızla seçim çalışmalarımızı götürürken mevcut başkan Belediyenin imkânlarını kullanarak seçim çalışmalarını yapmaktadır. Bunu da siz seçmenlerimin dikkatine sunuyorum. Beş yıldır yatırım yapmayan mevcut başkan iş seçime gelince milletin parasını kullanmada hiç tereddüt etmiyor.” Dedi

Silifke MHP İlçe başkanı Levent Nogay; “Muhafazakâr oyları bölmeyelim.”

Silifke’de seçmenlerin her partiden olabileceğini parti seçiminde vatandaşların hür iradesine saygı göstereceklerini belirten Levent Nogay; “Silifke’den her çeşit partili çıkar ama terörist çıkmaz” dedi. Mersinde PKK terör örgütü yandaşlarının CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ’in seçimi kazanmasını bekledikleri de anlatan MHP İlçe Başkanı Levent Nogay “Mersin’de, Tarsus’ta belediyelerde PKK lılar yuvalanırsa bunun sorumlusu bölücü örgütlerle işbirliği yapan partilere oy verenlerdir. Gelecekte MESKİ’nin bölücü örgütler tarafından kullanılabileceğini bir düşünün. Verdiğiniz destekle seçilen bir belediyenin MESKİ’ yi Terör öğütlerine teslim edebileceği hiç aklınıza gelmiyor mu? Kendi oylarınızla kapınızı PKK lılara çaldırmayın.” Dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin Hem Büyükşehir Belediyesiyle hem de ilçe belediyesiyle birlikte Devlet Hükümet idaresinin yapacağı işbirliğinin önemini vurgulayarak Mersin’e birbiriyle anlaşan üçlü bir idarenin şart olduğunu belirtti. “Bu üçlü idare ilçelerde ve ilde Cumhur İttifakı adaylarının kazanmasıyla birlikte devlet ve hükümet yetkililerimizin de desteğini alarak işbirliği yapacaklardır. Birini bir tarafa diğerini öbür tarafa çeken belediyeler gördünüzki beş yıldır Silifke’de başarılı olamadı. Başarıyı yakalamak için Cumhur İttifakında birleşip Büyükşehirde Hamit Tuna, Silifke’de Mücahit Aktan diyelim. Ak Partili kardeşlerime diyorum ki; Sakın Silifke’de ve Mersin’de Ak Partinin adayı yok diye propaganda yapanlara kanmayın, sizi bir duygusallık içerisine sokup oyunuzu devşirmek istiyorlar. Bizim adayımız Silifke’de Mücahit Aktan Mersin Büyükşehirde Hamit Tuna’dır. Oy pusulasındaki yerimizde Üç Hilalin altıdır.  Ben başka partileri buradan uyarıyorum ki size bizim kapıdan ekmek yok.” Dedi.

Silifke’ye devletin yaptığı yatırımları da birer birer anlatan Çetin; “Devletin yapmış olduğu bir tane yatırım CHP Belediyesinin beş yılda yaptığı bütün yatırımlardan bütçe olarak çok daha fazladır.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79