Mücahit öğretmen Silifkelilerden destek bekliyor

Mücahit öğretmen Silifkelilerden destek bekliyor

Mücahit öğretmen Silifkelilerden destek bekliyor

 

Silifkeli öğretmen Mücahit Doğan'ın kök hücre nakli için gereken 200 bin liranın toplanması amacıyla Aydın Valiliği onayıyla yardım kampanyası başlatıldı.

6 aydır yaşam mücadelesi veren Silifkeli öğretmen Mücahit Doğan’ın kardeşi Özlem Doğan ve beraberinde ki Gözde Gürses, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret ederek, Aydın Valiliği öncülüğünde başlatılan kampanyanın duyurulmasını ve Silifkelilerden destek istediklerini ifade ettiler.

Silifkeli öğretmen Mücahit Doğan’ın kardeşi Özlem Doğan, Türk Eğitim Sen Nazilli ve Erdemli eski İlçe Temsilciliği görevlerinde bulunan Silifkeli hemşerimiz Mücahit Doğan’ın kök hücre nakli için gereken 200 bin Tl’nin toplanması amacıyla Aydın Valiliği onayıyla başlatılan yardım kampanyasının Silifke halkına duyurulmasını ve kampanyaya destek verilmesini istedi.

Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde beden eğitimi öğretmeni Mücahit Doğan, 8 ay önce antrenmandan dönerken evinin önünde araçtan indiği sırada kalp krizi geçirmişti. Dili soluk borusuna kaçan Doğan, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ölümden döndü. Hastane yolunda üç kez duran kalbi yeniden çalıştırılan Doğan, Nazilli Devlet Hastanesi'nde iki ay yoğun bakımda tutuldu. Beyinde 'hipoksi' nedeniyle hareketsiz yatağa bağımlı hale gelen Doğan, yoğun bakımdan aynı hastanenin palyatif servisine alındı. Mücahit öğretmen için bir umut ışığı ortaya çıktı. Kök hücre tedavisi için İstanbul'daki özel bir hastaneden randevu alındı. Hastane Kurulu ve Sağlık Bakanlığı'nın onayı ile tedavisi uygun görülen Mücahit öğretmenin kök hücre tedavi masrafı SGK tarafından karşılanmıyor. Hastanenin 200 bin lira olarak belirlediği tedavi masrafları için Türk Eğitim Sen Aydın Şubesi'nin girişimiyle Aydın Valiliği'nce yardım kampanyası başlatıldı.

Mücahit öğretmenin kardeşi Özlem Doğan ve kuzeni Gözde Gürses, Silifke halkının kampanyaya destek vermelerini istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36