Mustafa Gökler 5. dönem için yeniden seçildi

Mustafa Gökler 5. dönem için yeniden seçildi

Mustafa Gökler 5. dönem için yeniden seçildi

 

 Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Arkum Mahallesinde 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde 4 dönem muhtarlık yapan Mustafa Gökler vatandaşın destekleriyle yeniden muhtar seçildi.

1700’ün üzerinde seçmeni bulunan Arkum’da yeniden muhtar seçilmenin sevincini ise mahalle halkıyla birlikte kutladı.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mahalle halkının Muhtarlık önünde kurbanlar kesip dualarla okuduğu muhtarlık kutlaması akşam saatlerinde yerini eğlenceye bıraktı.

 Arkum Düğün Salonunda yapılan eğlencede mahalle halkı katıldı. Muhtar ve azalarıyla birlikte oyunlar oynayıp halay çeken Muhtar Gökler, kendisine destek olan bütün seçmenlerine teşekkür etme şansı buldu.

33 yaşında ilk olarak Arkum Arkarası mahalle muhtarı olarak göreve başladığı günden bu yana vatandaşın kendisini bırakmadığını, her dönem yeniden muhtar seçmek için yanında ve arkasında olduklarını belirtiklerini söyleyen Muhtar Gökler, “İlk günden bu yana dualarla yola çıktık. Allah dilimizden duamızı eksik etmesin. O nedenle önce iman gücümüz ve halkımızın bana olan güveni sayesinde bugün yeniden 5. dönem için muhtar seçildim. Allah bütün seçmenlerden razı olsun. Karşımda aday olan arkadaşları destekleyen seçmenlerde rahat olsunlar. Seçim sonuçlanmıştır. Biz hizmet yarışına girdik ve bir kazananı olacaktır. Bu nedenle aday arkadaşlarımızın da tek niyeti güzel mahallemize hizmet etmekti. Bugün itibariyle yine grevimiz başında ve herkesin muhtarı olarak hizmet vermeye başlayacağım” dedi.

Bu süreçte öncelikle eşi Esma Gökler ve çocukları ile akrabalarının duası ve destekleri esirgemedikleri için teşekkür eden Muhtar Gökler, “Muhtarlık hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36