Mütevelli heyeti için seçim yapıldı

Silifke Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda 2016 yılı için görev alacak iki muhtar mütevelli heyeti için seçim yapıldı.

Mütevelli heyeti için seçim yapıldı

Kaymakam Şevket Cinbir’in başkanlığında yapılan toplantı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Silifke’nin 88 mahalle muhtarı katıldı.  Yapılan seçimde Mukaddem  Mahallesi Muhtarı İbrahim Alşan, Yenibahçe Mahalle Muhtarı İsmail Yazar, Cılbayır Mahallesi Muhtarı Abdullah Dölek ve  Çaltıbozkur Mahalle Muhtarı Mehmet Karazor  mütevelli heyeti olmak için aday oldu. 

Kapalı zarflar içerisinde kullanılan oyların sonunda Yenibahçe mahalle muhtarı İsmail Yazar ile Çaltıbozkır mahalle muhtarı Mehmet Karazor, SYDV  mütevelli üyesi seçildi.

 Seçimin ardından bir konuşma yapan Kaymakam Şevket Cinbir, bu heyette görev almanın öneminden bahsetti.  Sorumcululuk alınan üyelikte kimsenin hakkını yememesine dikkat edilmesi gerektiğini,  bunu yaparken de devletin gerçek hak sahiplerine verdiği yardımları ulaştırmakta gayret içerisinde olunmasının altını çizdi.

Kaymakam Cinbir, seçilen üyeleri tebrik ederken görevlerinde başarı dileğinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36