Öğrencilerden Futbolculara Moral Ziyareti

Öğrencilerden Futbolculara Moral Ziyareti

Öğrencilerden Futbolculara Moral Ziyareti


Emin Dursun Kaya İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Tesislerinde Silifke Belediye spor’lu teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Lig  yolunda şampiyonluğa dolu dizgin koşan lider Silifke Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları öğrencilerle bire bir vakit geçirirken, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Silifke Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu,"Takımımız Bölgesel Amatör Kümedeyolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor. Takımımız iyi bir hava yakaladı. Emin Dursun Kaya İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tesislerimizde bizleri ziyaret etti. Futbolcularımız öğrencilerle bire bir vakit geçirdiler. Öğrencilerin mutlu hallerini görmek güzeldi. Her zaman sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Emin Dursun Kaya İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka ve sevgiye çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Silifke Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise, öğrenciler tarafından yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, futbolcuların moral motivasyonuna katkı olduğunu belirtti.

Emin Dursun Kaya İlkokulu öğretmenleri ise Yeşil sahada fırtına gibi esen Silifke Belediyespor'u öğrencilerle birlikte ziyaret ettiklerini belirterek, şampiyonluk yolunda başarılar dilediler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36