Öğretmenler Meski Merkez Su Analiz Laboratuvarı’na Tam Not Verdi

Öğretmenler Meski Merkez Su Analiz Laboratuvarı’na Tam Not Verdi

Öğretmenler Meski Merkez Su Analiz Laboratuvarı’na Tam Not  Verdi

Toroslar İlçesi’nde bulunan Kadri Şaman MTSO Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, düzenledikleri “Bilim Zamanı” etkinliği kapsamında mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’ne bağlı Merkez Su Analiz Laboratuvarı’nı ziyaret etti.

MESKİ Laboratuvar yetkilileri tarafından öğretmenlere içme suyu kalitesinin sürekli takibi ve atık su bertaraf  kapsamında analizleri gerçekleştirilen ve “TS EN ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Gereklilikler Standardı” çerçevesinde akredite olan Merkez Su Analiz Laboratuvarı’nın işleyiş sistemi anlatıldı. Analizleri yapılan parametrelerin teknik detayları, akreditasyon gereği gizlilik sınırları ölçüsünde öğretmenler ile paylaşıldı.

 Kadri Şaman MTSO Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri çok faydalı bir inceleme gezisi gerçekleştirdiklerini ve önemli bilgiler edindiklerini belirterek, MESKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79