Önce evi soyup, sonra yakacaklardı

Önce evi soyup, sonra yakacaklardı

Önce evi soyup, sonra yakacaklardı

 

 

Silifke ilçesinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu bir otomobildeki 4 kişilik hırsızlık şebekesi, hırsızlık amacıyla girmeyi planladıkları evi ateşe vermek için yanlarında taşıdıkları malzemelerle yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphe üzerine bir araç içerisindeki 4 kişiyi takibe aldı. Bir süre aracı takip eden ekipler, daha sonra durdurarak arama yaptı. Araçta yapılan aramada 1 levye, 1,5 litre benzin, 1 paket plastik eldiven, 1 kar maskesi bulundu. Şüpheliler, Tarsus ilçesinden hırsızlık yapmak amacıyla Silifke ilçesine geldiklerini Atakent Mahallesi'nde belirledikleri bir evde hırsızlık yaptıktan sonra geride iz bırakmamak için evi yakacaklarını itiraf etti. Gözaltına alınan 4 şüpheli, İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79