Oyuncak Kampanyasına Çocuklardan Büyük İlgi

Oyuncak Kampanyasına Çocuklardan Büyük İlgi

Oyuncak Kampanyasına Çocuklardan Büyük İlgi

Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü “Kullanmadığımız Oyuncakları Saklamıyoruz Paylaşıyoruz” kampanyası, başta çocuklar olmak üzere Mersinliler’den büyük ilgi görüyor.
Kampanyayla ilgili yoğun ilgi gören tanıtım videosuna kulak veren çocuklar, kullanmadıkları oyuncakları maddi yetersizlikler nedeniyle oyuncak sahibi olamayan yaşıtlarıyla paylaşmak için bağışladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin’de maddi imkansızlıklar nedeniyle oyuncak sahibi olamayan çocukların yüzünü güldürmek amacıyla başlattığı kampanya, başta çocuklar olmak üzere Mersinliler’den büyük ilgi görüyor.

Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu’nun yürüttüğü “Kullanmadığımız Oyuncakları Saklamıyoruz Paylaşıyoruz” kampanyası çerçevesinde daire başkanlıklarına afiş ve kutular bırakılmıştı. Personeller tarafından oyuncak ve kitap desteği sunulan kampanya için Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı personeli tarafından hazırlanan eğlenceli video içeriği hedeflenen kitleye ulaştı.

Çocuklar, Büyükşehir hesaplarından paylaşılan çağrı videosuna kulak verdi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi personelleri tarafından hazırlanan ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarında paylaşılan destek çağrısı videosu, personeller tarafından kutuya bırakılan oyuncaklarla çekildi. Çocuklara “Uzun zamandır bir evin köşesinde bekliyorduk. Bizi aldılar, yıkadılar, temizlediler ve şimdi de köydeki çocuklar için yola çıkıyoruz. Siz de oyuncaklarınızı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne getirin, oyuncağı olmayan çocuklar doya doya oynasın” cümleleriyle yapılan çağrı, sosyal medyada beğeni ve olumlu yorumları toplarken. kullanıcılar tarafından da paylaşıldı.

Oyuncakları paylaşırken de ilk defa kavuşmuş gibi mutlu oldular

Çığ gibi büyüyen kampanya, daha önce hiç oyuncakla oynamamış veya oyuncak alma imkanı bulamayan çocukların oyuncağa kavuşmasını sağlıyor. Kampanya kent geneline yayılırken, çocuklarda paylaşma bilincini ve dayanışmayı da güçlendiriyor. Kullanmadığı oyuncakları daire başkanlıklarındaki kutulara bırakan çocuklar, hayallerini süsleyen oyuncakları paylaşırken de ilk defa kavuşmuş gibi mutlu oldu. Gelinen süreçte ilginin katlanarak arttığı kampanya, Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıklarındaki kutulara bırakılan oyuncaklarla devam ediyor ve yeni paylaşımcıları bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79