Öz Değirmendere Kasap ve Restaurant açıldı

Öz Değirmendere Kasap ve Restaurant açıldı

Öz Değirmendere Kasap ve Restaurant açıldı

 

Silifke’nin Keben Mahallesi Değirmendere mevkiinde hizmete giren Öz Değirmendere Kasap ve Restaurant açıldı.

İşletmeciliğini Mustafa Sarıkaya’nın yaptığı, kasaplığını ise oğlu Osman Sarıkaya’nın yapacağı Öz Değirmendere Kasap ve Restaurant’ın açılışını Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok , Değirmendere Muhtarı Murat Temur ile Silifke Orman işletme Müdürü Hasan Aslan yaptı.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Vekili Altonuk, işletmenin Silifke halkına hayırlı urlu olmasını dilerken, “Aslında bu işletmemiz insanlara Karaman Sertavul’u aratmayacağına inanıyorum.  Gerek kaliteli hizmeti gerekse güler yüzlü aile işletmesi ile çok kısa zamanda adından söz ettirip aranılan yerlerin arasına gireceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Açılışta gazetecilere işletme hakkında bilgi veren ve işletmeci Kasap Osman Sarıkaya, “İşletmemizi açarken öncelikle şunu iddia ediyoruz ki burada ağırladığımız müşterilerimiz başka yerden et yiyemeyecekler. Çünkü biz kestiğimiz hayvanları Karakaya’nın yüksek dağlarının arasında kendi ellerimizle yetiştiriyoruz. Ayrıca yıllardır kasaplık yaptığımız için ustalığıma güveniyorum. İşletmemiz içerisindeki mezbahanemiz de helal kesim yaparak gelen müşterilerimize taze et sunma şansı yakalıyoruz.  Bunların yanı sıra fırında et çeşitleri ile de hizmet veriyoruz. Özelilikle fırında yaptığımız et kavurma vatandaşın oldukça beğenisini kazandı. Yine salatalarımızda kullanılan nar ekşisi kendi üretimiz ve kullanılan  de endi bahçemizin ürünleridir. Yani, doğal ürünlerimiz hijyenik ve güler yüzlü hizmetimizle müşterilerimiz güvenle ve huzurla derede yüzen ördekleri izleyerek et çeşitlerini yiyebilirler” dedi.

Konuşmaların ardından fırında pişirilen et kavurma açılışa katılan konuklara ikram edilirken, yine ince kıyılmış kuzu pirzolası da ikram edildi. Yemeğin ardından sofralık olmasıyla ünlü Keben narı ikram edildi.

 Sizlerde Sertavul’u aratmayan bu kasap ve restaurantta yemek yeme şansını yakalamak istiyorsanız, ÖZ Değirmendere Kasap’a uğramanız yeterli olacaktır.

















 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79