Pazar yeri asfaltlanıyor

Pazar yeri asfaltlanıyor

Pazar yeri asfaltlanıyor

 Silifke Belediyesi tarafından Taşucu Mahallesinde inşa edilen kapalı pazar yerinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Pazar Yeri çevresinde, belediye ekipleri tarafından asfaltlama ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Taşucu kapalı pazar yeri çevresinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Taşucu mahallesindeki proje ile hem vatandaşın hem de pazarcı esnafının mağdur edilmeyeceğini söyledi.

Pazar yerinin kısa sürede hizmete gireceğini bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, "Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha düzenli bir hizmet almaları, esnafımızın da sokakta değil, kapalı bir alanda faaliyet göstermesine yönelik bir dizi düzenleme yapacağız. Aynı zamanda kapalı pazar yeri projemiz ile Taşucu Mahallemizin en önemli sorunlarından birisi olan pazarın çarşı merkezinden kaldırılacak olması ve burada yaşanan trafik sorununun çözüme kavuşturulmasıdır. Taşucu merkezinde pazar kurulduğu günlerde gerek araç trafiği yönünden gerekse alanın küçük kalması nedeniyle sıkıntılar yaşanıyordu. Yeni kapalı pazar yeri projesi hem yasalara uygun bir yer olacak hem de burada ki trafik sorunu bir nebzede olsa çözülecek. Herkes biliyor ki önümüzdeki yıllarda açıkta bir tek pazar yeri kalmayacak ve esnaflarımızın hepsi yasayla birlikte bir çatı altında toplanarak hizmet verecekler. Burada ki asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarımız tamamlandıktan sonra kapalı pazar yerimizi halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36