Pelitpınarı Mahallesinde yol bakım çalışmaları sürüyor

Pelitpınarı Mahallesinde yol bakım çalışmaları sürüyor

Pelitpınarı Mahallesinde yol bakım çalışmaları sürüyor


Silifke Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde Fen İşleri Müdürlüğü alanındaki çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

İlçeye bağlı 88 mahallede planlı olarak çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarını yoğunlaştırdı. Pelitpınarı kırsal mahallesinde yeni yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, bu mahalledeki stabilize yol yapım çalışmalarında da sona geldi.

Pelitpınarı Mahallesinde geçimini hayvancılıkla sağlayan, yaz ve kış mevsimini burada geçiren vatandaşlar, Silifke Belediyesi’nin mahalle merkezi ve arazi yollarında devam eden çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kent merkezindeki mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de belediye hizmetlerini en iyi şekilde sürdürdüklerini açıklayan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Mahalle içerisinde ve arazilerimize giden yollardaki sıkıntıları bir bir çözüyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri olan arazi yollarımızın bakımını imkânlarımız dâhilinde başarılı bir şekilde yapıyoruz. Mahalle arası ve arazi yollarındaki bu çalışmalarımız özellikle çiftçilerimizin ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor. Artık köylerimizde çiftçilerimiz arazilerine rahatça ulaşım yapabilecekler. Yolların düzeltilmesinin yanı sıra üzerini stabilize malzemelerle doldurarak, uzun süre bozulmayacak şekilde sağlam zeminli yol çalışması gerçekleştirmiş oluyoruz’ diye konuştu.

Pelitpınarı Mahalle Muhtarı İsa Şahin’de mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediyesi yetkililerine ve Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36