Portakal Mahallesinin Kanalizasyon Sorunu Çözülüyor

Portakal Mahallesinin Kanalizasyon Sorunu Çözülüyor

Portakal Mahallesinin Kanalizasyon Sorunu Çözülüyor

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Toroslar İlçesi Portakal mahallesinin kanalizasyon sorunu çözüyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; Toroslar ilçesi Portakal Mahallesi sakinlerinin en büyük problemi olan kanalizasyon sorununun çözüme kavuşturmak için çalışmalara başlanıldığı belirtildi.

Merkez ilçe Toroslara bağlı Portakal Mahallesi için yürütülen kanalizasyon çalışmaları kapsamında Mustafa Kemal Mahallesi Rauf Denktaş Parkının doğusundan Müftü köprüsü istikametinde devam eden kanalizasyon döşeme çalışmalarında yeni yerleşim merkezi ve kanalizasyon eksikliği olan imara açılan bölgelerin kanalizasyon sorununun çözüme kavuşacağı ifade edildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Portakal mahallesindeki yeni imara açılan bölgeler ile birlikte bazı yerleşim merkezlerinde kanalizasyonun hiç bulunmadığını hatırlattı. Vatandaşlara sağlıklı çevrenin kazandırılması amacıyla altyapı çalışmalarının devam edeceğinin altını çizen Başkan Kocamaz, yapılan yeni kanalizasyon çalışması ile Portakal Mahallesi’ndeki kanalizasyon şikâyetlerinin sona ereceğini söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36