Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun


Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay bir mesaj yayınlayarak vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. 


MHP İlçe Başkanı Levent Nogay yayınladığı mesajında, "İnsanlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, toplumsal paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bir mübarek Ramazan ayını daha milletçe idrak etmiş ve birlik ve beraberliğimizi gösterme imkanını veren bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin engin mutluluğunu yaşıyoruz. Mart ayından bu yana tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit altına alan korona virüs salgını nedeniyle halkımızın sağlığı, huzur ve güveni için Bilim Kurulu tarafından bir dizi önlemler alınmaya devam ediyor.  Bu önlemler kapsamında bu yıl kutlayacağımız mübarek ramazan bayramında maalesef hepimiz evlerimizde olacağız. Bayram süresince yakınlarımızı, arkadaşlarımızı ve uzaktaki sevdiklerimizle bir araya gelemeyeceğiz. Türk toplumu olarak böyle bir bayram kutlamaya alışmış bir toplum değiliz ama, sağlığımız söz konusu olunca her hepimiz alınan bu karara saygılı davranıyoruz. Bayram süresince evlerimizden uzaktaki yakınlarımızı, yanlarına gidemediğimiz anne-baba ve diğer aile bireylerimizi ve arkadaşlarımızı mutlaka günümüz iletişim araçları aracılığı ile arayarak bayramlarını kutlayalım. Biz inanıyoruz ki ülkemiz üzerinde tehdit oluşturan bu virüs salgınından bir an evvel alınan tedbirler sayesinde kurtulacağız. Allah’ın izni ile önümüzdeki milli ve dini bayramlarımızda büyük Türk Milleti olarak hep birlikte aynı coşku ve heyecanla kutlamalar gerçekleştireceğiz” diyerek tüm İslam Aleminin ve Silifkeli hemşehrilerinin mübarek ramazan bayramını kutladığını açıkladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36