Rotary Kulübü çocukların yüzünü güldürüyor

Rotary Kulübü çocukların yüzünü güldürüyor

Rotary  Kulübü  çocukların yüzünü güldürüyor

 

Uluslararası  Rotary  2430 Bölge kulüpleri 1 Çocuk 1 Hayat mottosu ile Spina Bifida hastalığı ile mücadele eden çocuklara umut oluyor.

Silifke  Rotary  Kulübü  dönem başkanı  Kıvılcım Doğdu  konu ile ilgili yaptığı açıklamada ,’’ Uluslararası  Rotary  2430 Bölge kulüpleri olarak 1 Çocuk 1 Hayat diyerek yola çıktığımız ve Runatolia Antalya koşusunda gerek fiziki,gerek sanal koşarak elde ettiğimiz gelirlerle tam 100 Spina Bifida rahatsızlığı olan çocuğumuza tekerlekli sandalye hediye ettik.

Mersin kulüplerinin 12 tane, Silifke Rotary kulübünün ise 2 tane hediye ettiği tekerlekli sandalyeler Mersin de ailelerin katılımı ile sahiplerine tespit edildi.

Silifke Rotary kulübü dönem başkanı olarak münferit yürüttüğümüz Sinerjik Periler projemizle de  ilçemizde  1 , 1 çocuk 1 hayat projesi  ile 2 çocuğumuza tekerlekli sandalye temin etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.’’ Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79