Şahin Apart Otel

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atakent (Susanoğlu) mahallesinde apart otel olarak hizmet veren şirin bir işletmedir.

Şahin Apart Otel
Şahin Apart Otel

Otelimiz 2+1 olmak üzere 9 daireden oluşmakta olup her dairemiz birbirinden bağımsız olarak maksimum 6 veya 7 kişiye hitap etmektedir.  Her dairemiz ful eşyalı olup içerisinde TV, klima, banyo, tuvalet ve mutfak bulunmaktadır.

Tamamen aileye hitap eden apartımız yaz aylarında faaliyet göstermekte olup sezonluktur.

Her dairemizdeki konfor birbirinin aynısı olup, çift ve geniş balkonlu hem deniz hem de kültür turizmine müsaittir. İşletmemiz covid-19 kuralları kapsamında dizayn edilmiştir. Hijyen açısından gönül rahatlığıyla konaklama yapabilirsiniz.

Apartımızda yeme içme hizmetleri bulunmamakta olup müşterilerimiz kendi yiyeceklerini kendileri temin etmedirler. Dairelerimizdeki mutfak her türlü yemek pişirmeye uygundur.

İşletmemiz alışveriş merkezlerine, bankalara, sağlık kurumlarına çok yakındır. Ayrıca kolay olup istediğiniz her yere gidebileceğiniz ulaşım araçlarının güzergahı olan otoyola 50 metre mesafededir.  uzun süreli konaklama planlayan müşterilerimiz, apartımızın önünde her hafta Salı günleri kurulan sebze meyve ve köylü pazarından da faydalanabilirler.

Atakent / Susanoğlu Kasabası ve ücretsiz Halk plajının özellikleri

Mersin ilimizin en güzel ve doğal bölgeleri arasında yer alan Atakent mahallesi deniz turizmi açısından önemli bir yerdir. Özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistleri ağırlamaktadır.

Atakent, Gezilip görülmesi gereken yerlerin başında gelen Cennet-Cehennem'e ve Astım Mağaraları'na 5 kilometre, Uzuncaburç Kalıntıları'na 30 kilometre mesafededir. Silifke merkezine 15 kilometre mesafedeyken, Mersin'in şehir merkezine ise 75 kilometrelik bir uzaklıktadır.

ÜCRETSİZ HALK PLAJI

Mersin sahil hattında, Akdeniz’in cennet kumsalın insanlığa sunulduğu noktadır. “Kum” kalitesinin zirvesidir. Denize Girilecek Kumsalı Oldukça Uzun ve Geniştir. Hatta dünyanın en büyük plajları arasında da yer almaktadır. Kuş Cenneti’nden başlayan kumsal 200 km uzunluğu geçmektedir. Susanoğlu halk plajı ise bu uzunluğun 13 km’sini kapsar.

Bölgenin kış nüfusu birkaç bin olmakla birlikte yaz sabit nüfusu 200.000’in üzerindedir ve hafta sonları bu rakam zirveyi görür.

Plajda Duş, WC, soyunma kabini, Cankurtaran, Şezlong ve güvenlik hizmeti de verilmektedir.

Bu güzel kasabaya bekleriz. İyi tatiller

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.