Sahte altına Silifke’den geçit yok

Sahte altına Silifke’den geçit yok

Sahte altına Silifke’den geçit yok

 Son zamanlarda sık sık yaşanılan altın hırsızlı ve sahte altın piyasada kol geziyor.

 HABER: ATİKE CEYLAN

 Özellikle Mersin bölgesindeki kuyumculara sahte altın satmak isteyen sahtekarlara Silifke’den geçit yok.

Son olarak Silifke kuyumcularından Kervan Kuyumculuk sahibi Ali Kozak’ın dikkatinden kaçmayan sahte altın,  satmak isteyen kadını yakalattı.

 Edinilen bilgiye göre: Başı kapalı olarak kuyumcu dükkanına giren kadın sahte altın satıcısı, elindeki 22 ayar bilezik gibi görünen kaburga bileziği satmak istediğini söyler. Antepli 24 yaşındaki sahte altın satıcısı kadının elindeki bileziği inceleyen Ali Kozak şüphelenmesi üzerine Silifkelilerin kuyumcu atölyecisi ekspersiz Recep Keleş’i çağırdı. Keleş’in inceledikten sonra sahte olduğu anlaşıldı. Ardından aranan Silifke polisi sahte altın satmaktan A. S isimli kadını gözaltına aldılar.

Emniyetteki sorgusunda Erdemli ve Konya Ereğli’de sahte altınları sattığını ve yerine gerek para gerekse yeniden altın aldığını söylediği öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79