Sarıcalar Mahallesinin eksiklikleri bir bir tamamlanıyor

Sarıcalar Mahallesinin eksiklikleri bir bir tamamlanıyor

Sarıcalar Mahallesinin eksiklikleri bir bir tamamlanıyor

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Sarıcalar Mahallesinde yapılan hizmetleri inceleyerek, yapılacak olan çalışmalarla ilgili vatandaşlar ve muhtar Mustafa Serin ile görüşerek fikir alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Muhtarlarımız kentimizin ve mahallemizin adeta kılcal damarı gibidir, onların görüş ve önerileri doğrultusunda halkımıza doğru ve kalıcı hizmetler götürüyoruz” diye konuştu.

Mahallelerdeki saha çalışmalarını muhtarlarla istişare eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut,” Muhtarlarımızın fikri bizim için önemlidir. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi ulaştırıyor, yapılacak çalışmaları birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiriyoruz.

Sarıcalar Mahallemiz kent merkezimizde yer almakla birlikte önemli bir konuma ve güzelliğe sahip. Mahallemizin eksikliklerini ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Sosyal yaşam alanları, yollar, çevre düzenlemeleri, park ve oyun alanları derken yaptığımız ve yapacağımız daha birçok hizmet var. İnşallah bütün mahallelerimize sırasıyla bu hizmetlerimizi en iyi şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz.

Bu hizmetlerimizi gerçekleştirirken gerek kent merkezi gerekse kırsal kesimdeki muhtarlarımızla muhtar toplantılarımızı sürdürüyor, karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu mahalle ziyaretlerimizde sadece kendimiz değil teknik ekipten arkadaşlarımızda yer alarak, nerelere hangi hizmeti ve nasıl şekilde yapabilirizi tartışıp karara bağlıyoruz.

Bizim açımızdan muhtarlarımızın fikir ve önerileri çok önemli… Özellikle ulaşamadığımız yerlere ve öncelik gerektiren yerlere onların talepleri ve çözüm önerileriyle ilerliyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ve bu hizmetlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36