Şehit ateşi Mersin’e düştü

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit düşen Personel Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa’nın Mersin’deki ailesine acı haber ulaştırıldı.

Şehit ateşi Mersin’e düştü

Kaynak: Milliyet

Bu sabahki operasyonlarda 2 arkadaşı ile birlikte şehit düşen Yüzbaşı Çiğa’nın Mersin’in merkez Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi Viranşehir Sitesi’nde oturan ailesi, acı haberi askeri yetkililerden aldı. Çarşıdan eve döndüklerinde evlatlarının şehit düştüğü haberini alan Yaşar ve Ayla Çiğa çifti, gözyaşlarına boğuldu. Ailenin oturduğu site ile yakındaki binalar Türk bayraklarıyla donatılırken, baba Yaşar Çiğa’nın rahatsızlığından dolayı gazetecilerin eve girişine izin verilmedi.

Yiğitcan Çiğa’nın şehit olduğu haberini alan komşuları ise üzüntülerini ifade etti. Site yöneticisi Mustafa Cigoğlu, "Çok üzüntülüyüm. Gerçekten çok iyi bir insandı. Mükemmel, çok cana yakın, samimi bir insandı. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Şehidin cenazesinin yarın Mersin’de yapılacak olan askeri törenle son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36