“Şehitlerimize rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum”

20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 44’üncü yıl dönümü dolayısıyla basın açıklamasında bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kıbrıs Barış Harekâtı’nın zaferle neticelendiği 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramımızın 44. yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

“Şehitlerimize rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum”
“Barış Harekâtı’nın 44. yıl dönümünü idrak ederken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni kutluyor, Kıbrıs Türkleri kardeşlerimizi sevgiyle kucaklıyorum” ifadelerini kullanan Başkan Turgut, “Barış Harekâtı Türkiye’nin gücünün ne zaman, nerede, hangi maksatla ve nasıl kullanılacağının en seçkin ve örnek uygulamasıdır. Devlet adamı rahmetli Bülent Ecevit’in başarılı yönetiminde Kıbrıs Türk halkı Rumların zulmünden kurtarılmış ve Kıbrıs adası o tarihten itibaren çatışmalardan uzak, güvenlikli bir ortama kavuşmuştur. Harekât Türkiye’ye saygınlık kazandırmış ve Kıbrıs’ta Türk varlığı korunmuş ve güvence altına alınmıştır.

Ülkemizin vatanlaşmasında canlarını feda eden başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi minnetle anıyor, halen hayatta bulunan gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79