Sel suları karayolunu kapattı. Mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

Mersin'de sağanak yağış nedeniyle Silifke-Gülnar Karayolu ulaşıma kapandı

Sel suları karayolunu kapattı. Mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

Mersin’in Silifke ilçesinde sağanak yağış nedeniyle Silifke-Gülnar Karayolu ulaşıma kapandı. Sel sularına kapılan araçtaki 3 kişiyi Karayolları ekiplerince güçlükle kurtardı.

Dağlardan gelen sel sularının karayolunun çukurda kalan yerine dolması nedeniyle Gülnar'a yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta Kayrak köyü yakınlarında bir araç şarampole devrilirken, bir araç da sel suları içinde mahsur kaldı. Mahsur kalanların yardımına ise Karayolları Silifke şube ekipleri yetişti.

Yolun yaklaşık 50 metrelik alanı tamamen sel suları altında kalırken, kendine güvenen bazı sürüler, su birikintisi içinde kalmayı göze alarak kontrollü bir şekilde geçiş yaptılar. Sel sularından geçiş esnasında ise bazı araçlar su içinde kaldı. Motoru stop eden araçlar yine olay yerinde bekleyen Karayolları Silifke Şube ekiplerine ait kepçe yardımıyla su içerisinden güvenli bölgeye çıkartıldılar. Sel suları nedeniyle Silifke'den Gülnar'a ve Gülnar'dan Silifke'ye gitmek isteyen sürücüler geriye dönmek zorunda kaldılar.

Yolun gözükmemesinden dolayı aracını şarampole düşüren bir sürücü, "Bir çok araç yoldan geçtiği için bende geçmek istedim. Yolun şarampol olan yeri görünmediği için aracımı şarampole düşürdüm. Araçta bulunan iki kişi ile birlikte yaralanmadan Karayolları ekiplerinin yardımı ile araçtan çıktık. Yolda bulunan suların biran önce başka yönlere aktarılması gerekiyor. Yolda bulunan su nedeniyle benim gibi bir çok araç sürücüsü daha kaza yapabilir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79