Sertavul geçidi, geçit vermiyor

Yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle Sertavul geçidinde trafikte zor anlar yaşanıyor.

Sertavul geçidi,  geçit vermiyor
Karaman-Mut yolu zor hava şartları sebebiyle zaman zaman trafiğe kapanıyor. Kızkalesi’nde yaşayan ve geçtiğimiz gün Karaman’a ziyarete gitmek için yola çıkan DHA muhabiri Ali Rıza Eren, Sertavul geçidinde kısa bir süre mahsur kaldıklarını bildirdi.

Gazetemize bilgi veren Eren, “Yolculuk yapan vatandaşların sık sık zor şartlarla karşılaştığını, özellikle zincirsiz yola çıkan sürücülerin yolda kaldığını belirtti. Eren, “Ekiplerin yoğun çalışmaları sürmesine rağmen dönem dönem yol trafiğe kapanıyor. Karaman-Mut otoyolunun 28-29’uncu km Kozlubucak Bakımevi mevkiinde bir toplu taşıma aracı buzlanma sebebiyle şarampole kaydı. Yaklaşık 40 Yolcu soğuk hava şartlarında aracı terk etmek zorunda kaldı. Bölgeye yakın bulunan petrole sığındılar. yaklaşık 1 saat mahsur kalan yolcular ekiplerinde yardımıyla donma tehlikesi yaşamadılar. Bu güzergâhta seyahat eden tüm sürücülerin dikkatli olmasını istiyoruz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36