SİLİFKE BELEDİYE'SİNDEN "VERGİ" UYARISI

SİLİFKE BELEDİYE'SİNDEN "VERGİ" UYARISI

SİLİFKE BELEDİYE'SİNDEN "VERGİ" UYARISI

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok,  2021 yılı emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan ve reklam vergisinin ikinci taksit ödemeleri ödeme süresinin 30 Kasım mesai saati bitiminde sona ereceğini açıkladı.

 HABER ATİKE CEYLAN KAÇAR

Vergilerini henüz ödememiş vatandaşlara çağrıda bulunarak, ödemelerin son güne bırakılmamasını isteyen Silifke Belediye Başkanı Altunok,  vatandaşların vergilerini rahat bir şekilde yatırmaları için gerekli planlamayı yaptıklarını söyledi.


Son gün karışıklığını ve yoğunluğunu yaşamak istemeyen vatandaşların bir an önce ödemelerini yapması gerektiğini belirten Başkan Sadık Altunok,  "Zamanında yapılan ödemeler, hem mükellefler, hem de belediye açısından faydalıdır.

Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmesini istemiyoruz. Bu nedenle gerekli duyurularımızı yapıyoruz. Zamanında yapılan ödemeler halkımız ve belediyemizin lehine olacaktır. Ödenen her vergi vatandaşlarımıza hizmet olarak geri döneceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşlarımızdan topladığımız bu vergilerle halkımızın ve şehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız vezne kuyruğuna girmeden vergilerini www.silifke.bel.tr web sitesi üzerinden  online olarak ödeyebilirler” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79