Silifke Belediyesi 530 bin 337 m2 asfalt yol yaptı

Silifke Belediyesi 530 bin 337 m2 asfalt yol yaptı

Silifke Belediyesi 530 bin 337 m2 asfalt yol yaptı

 

Silifke Belediyesi göreve geldiği 2014 yılından buyana 329,547 m2 soğuk asfalt, 200,79 m2 sıcak asfalt olmak üzere toplamda 530,337 m2 asfalt yol yapımı gerçekleştirdi.

5 yıl içerisinde yaptığı başarılı hizmetlerle, Mersin ili ve ilçelerinde adından sıkça söz ettiren Silifke Belediyesi, yürüttüğü eğitim, sosyal ve kültürel projelerle kamuoyunun takdirini toplamaya devam ediyor. Silifke Belediyesi 2014 yılından buyana 530,337 m2 sıcak ve soğuk asfalt yol yapımı, 145,434 m2 parke yol yapımı, 787 km stabilize yol bakımı ve onarımı, 87 km ise yeni yol açma çalışması gerçekleştirdi.

“HİZMETLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”

2019 yılında da kentin yenilenmesine yönelik hizmetlerin ve projelerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Turgut, “Halkımızın bizlere olan güvenini bugüne kadar boşa çıkarmadık. Yaptığımız hizmetlerin ve projelerin arkası kesilmeyecek. İlçemize hak ettiği değişimi ve yenilikleri tüm kararlılığımızla bundan sonraki süreçte de yerinegetirmeye devam edeceğiz.

Belediye Anaokulu, Kültür Evi Restorasyonu, Çok Katlı Otopark, Kapalı Pazar Yeri, Kale Yakası Düzenleme ve Bisiklet Yolu gibi daha birçok projelerde çalışmalarımız sürüyor. İnşallah kısa sürede bu hizmetlerimizi de kentimize ve siz değerli halkımıza kazandırmış olacağız” dedi.

‘BÜTÜN ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ’

Projelerin gün yüzüne çıkması ile Silifke’de ki değişikliğin bariz bir şekilde fark edildiğini vurgulayan Başkan Turgut, “Kentimizi, mahallelerimizi ve sokaklarımızı halkımızın ihtiyaçlarına göre düzenliyoruz. Sizlerle iç içe olmamız, kentimizin de gelişimini olumlu etkiliyor. Mahallelerimizin eksikliklerini yerinde görerek, çözümü için ekibimizle birlikte yerinde görüyor ve planlamalar yapıyoruz. Yeni yollar açarken, stabilize yolların bakımını yapıyor, asfalt olmayan yollarımızı da sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Kısacası kentimizin sorunlarını gerçek sahiplerinden öğrenerek çalışmalar yapıyoruz.

Silifke’yi daha yaşanılır bir kent haline getirmek için mücadele edeceğiz. İlçemizi kent havasına sokmak, sosyal yaşam alanlarıyla daha yaşanabilir bir İlçe haline getirmek için bütün zorlukların üstesinden geleceğiz. Çalışmalarımız Silifke için tüm hızıyla sürüyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36