Silifke Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Silifke Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Silifke Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor


Silifke Belediyesi, kentin cadde ve sokaklarında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, bir taraftan mahallelerde devam eden çalışmaları incelerken, diğer taraftan da gittiği her yerde vatandaşlarla görüşüp, onların talep ve sıkıntılarına çözüm üretiyor.

Asfaltlama çalışmalarını Sayağzı, Göksu, Taşucu, Gazi, Sarıcalar, Atakent ve Atayurt Mahallelerinde sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor. Asfalt ekibi, kimi zaman ilçenin farklı bölgelerinde su, elektrik ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor.

“KENTİMİZİN BİRÇOK FARKLI NOKTASINDA ÇALIŞIYORUZ”

Yaz mevsimini en verimli şekilde değerlendirdiklerini açıklayan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Asfalt çalışmalarımız birçok farklı noktalarda devam ediyor. Yaz mevsiminde ne kadar yol asfaltlayabilirsek kış mevsimini de o kadar sorunsuz geçiriyoruz. Tabi ki kentimizin her noktasını asfalt yapmak istiyoruz fakat imkânlarımız ve plan dâhilinde bu çalışmaları yaptığımız için önceliği aciliyet duyulan yerlere veriyoruz. Şehrimizin bütün yollarını konforlu yapmak için gayret gösteriyoruz. Bazı bölgelerde yeni açılan yollarda asfalt çalışması yaptığımız gibi, ömrünü tamamlayan bozulmuş yolların da bakımını gerçekleştiriyoruz.

Her mahallemizin ihtiyaç duyduğu eksiklikleri bir bir tespit ediyor, vatandaşlarımızın taleplerine göre bu hizmetleri yerine getiriyoruz. Halkımızın memnuniyeti ve bizlerden talep etmesi daha verimli bir hizmet yapmamıza olanak sağlıyor. Merkez ve kırsal mahallelerimizde havalarında sıcak gitmesiyle asfaltlama çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36