Silifke Belediyesi Festival hazırlığı sürüyor

Silifke Belediyesi Festival hazırlığı sürüyor

Silifke Belediyesi Festival hazırlığı sürüyor

 

Bu yıl 46. düzenlenecek olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali hazırlık çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok beraberinde Belediye Festival Komitesi Koordinatörü Eyüp Arslan’la birlikte  İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir’le kaymakamlık makamında bir toplantı yaparak devam eden festival çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Bu yıl ramazan ayı münasebetiyle festivalin 19-23 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılmasına karar verdiklerini bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, bu yıl gerçekleştirecekleri program hakkında Kaymakam Cinbir’le karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Belediye Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “Bu yıl 46.sını düzenleyeceğimiz Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimizle ilgili tüm hazırlıklarımız sürüyor. Yöremize özgü yörük kıl çadırlarının kurulması, yöresel yemek ve ilçemizde yetişen meyvelerimizin hem tanıtılması hem de gelen konuklarımıza ikram edilmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Sergi açılışlarımız, yerli ve yabancı halk oyunları guruplarımızın gösterileri, sportif faaliyetler, ses yarışmaları, yöremize özgü batırık ve yoğurt yarışmalarımız da festivalimiz etkinlikleri arasında yer alacaktır. Halka açık olarak sürecek festivalimizde ayrıca ünlü ses sanatçıları da yer alacaktır” diye konuştu.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’de yaptığı konuşmada, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a hayırlı olsun dileğinde bulundu. Kaymakam Şevket Cinbir konuşmasında, “Bu yıl düzenlenecek olan festivalde biz de her türlü desteği vermeye hazırız. Belediyemizle ortaklaşa bu güzel haftayı en güzel şekilde kutlayabilmek amacıyla elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halkımızın 45 yıldır coşku ve sevinçle kutladığı bu güzel festivalin bu yıl 46.sını yine halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde kutlamayı arzu ediyoruz.  Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok başkanlığında devam eden festival çalışmalarımızı bugünden itibaren daha da hızlandırarak halkımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve tüm resmi kurumlarımızla birlikte coşku içerisinde bu haftamızı kutlayacağız” diyerek festival komitesine ve belediye çalışanlarına çalışmalarında başarılar dilediğini açıkladı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36