Silifke Belediyesi’nden mahallelere şarampol ve çevre temizliği

Silifke Belediyesi’nden mahallelere şarampol ve çevre temizliği

Silifke Belediyesi’nden mahallelere şarampol ve çevre temizliği


Silifke Belediyesi tarafından ova mahallelerde başlatılan şarampol ve çevre temizliği çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘İmkânlarımız ölçüsünde her mahallemize hizmet götürüyoruz’ dedi.

Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmayla, Kurtuluş ve Sökün Mahallesi’nde şarampol temizliği ile çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmaların mahalle mahalle program dâhilinde yapılmaya devam ettiği belirtildi.

“Kentimize bağlı tüm mahallelerimize eşit bir şekilde hizmet veriyoruz ”diyerek açıklamada bulunan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Belediyemiz Fen İşleri ekipleri tarafından kentimize bağlı birçok mahallemizde şarampol temizleme çalışması başlattık. Buradaki en büyük amacımız, kış aylarında yağmur ve çamurun olduğunu düşünürsek vatandaşlarımızın araçlarıyla rahat ulaşım yapmalarını sağlamak, su birikintilerinin önüne geçmek ve su geçişlerinin rahat bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktır. Birçok mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor.

Silifke Belediyesi olarak her zaman muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendiriyoruz.  Mahallelerimizin eksikliklerini bir bir tamamlamaya devam ediyoruz" diye konuştu.

‘BAŞKANVEKİLİMİZ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’ 
Silifke Belediyesi’nin gerek kırsal mahallelerde gerekse kent merkezine yakın mahallelerde sürdürdüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten vatandaşlar, ‘Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ediyoruz. Mahallelerimiz için önemli ve yerinde bir hizmet oldu. Şarampol sorunu kış mevsiminde daha da önem arz eden bir sorundu. Yağmur sularından dolayı birçok ev ve yollarımız sular altında kalıyordu. Bu kış mevsiminde inşallah böyle bir sorun olmaz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79