Silifke Belediyesine Özel Kalem Müdürü

Silifke Belediyesine Özel Kalem Müdürü

Silifke Belediyesine Özel Kalem Müdürü

  

  

Silifke Belediye Özel Kalem Müdürlüğüne Bayram Ali Yılmaz getirildi.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Uzun yıllar Başkan Mücahit Aktan’ın yanında olan ve seçim süresi boyunca özel şoförlüğünü yapan Yılmaz, seçimin ardından özel kalem müdürlüğüne getirildi.  Özel Kalem Müdürlüğü resmi yazısı tebliğ edilen Müdür Yılmaz, kendisine verilen görevi layıkıyla yapacağını söyledi.

Müdür Yılmaz, “Silifke Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevini şahsıma layık gören başta başkandan öte ağabey ve baba gibi, kalbinin temizliği her defasında yüzüne vuran insan Mücahit Aktan’a MHP Mersin İl başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye  MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve emanetin en sağlamı Mücahit Aktan başkanımızla aynı fikir ve düşüncelere sahip olan  Başkan vekilimiz Sadık Altınok’a çok teşekkür ederim” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36