Silifke Belediyespor durdurulamıyor!

Silifke Belediyespor durdurulamıyor!

Silifke Belediyespor durdurulamıyor!


Mersin Süper Amatör Kümede şampiyonluğa koşan lider Silifke Beledyespor, Erdemli İlçe Stadında karşılaştığı Erdemli Belediyespor’u 4-1 yendi. Silifke Belediyespor,  55 puanla liderliğini sürdürürken, en yakın rakibi arasındaki puan  farkını 10 yaptı.

Silifke Belediyespor sahaya; Mustafa Kısa, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, Ahmet Bağış, Tufan Esin(K), Arda Kılıç, Mustafa Köseoğlu, Ramazan Zengin, Özcan Özdemir, Hacı Ali Geser, İbrahim Gök on biri ile çıktı. Silifke Belediyespor'u  galibiyete getiren golleri 1. dakikada Mustafa Köseoğlu, 6. dakikada Ramazan Zengin, 40. ve 43. dakikalarda Hacı Ali Geser attı.

Ligde en yakın rakiplerinden olan Erdemli Belediyespor'u farklı geçtikleri için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Teknik heyet ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Saha da çok iyi mücadele ettiler. Birlik beraberlik için de yolumuza devam ediyoruz. 90 dakika boyunca susmadan takımımızı destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Kulübümüz Silifkelilerin destekleri ile Silifke'mize başarılar yaşatmaya devam edecektir. Bugün Erdemli Belediye Spor karşılaşması sonrası sporcularımıza galibiyet primi dağıtan Silifke Sevdalısı Silifke'li iş insanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu davranışın gerek ilçemizde faaliyet gösteren gerekse de ilçe dışında faaliyet gösteren tüm Silifke sevdalısı iş insanlarımıza örnek olması dileğiyle şampiyonluk yolunda desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,"Her zaman olduğu gibi Erdemli Belediyespor maçında da takımımızı yalnız bırakmadık. Erdemli Belediyespor'u 4-1 gibi net bir skorla yenerek liderliği koruyan takımımıza başarılar dilerim" dedi.

Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu ise, sahada iyi mücadele ettiklerini ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüdüklerini belirterek Silifke Belediyespor'a maddi manevi destek verilmesi gerektiğini belirtti.

Yağmurdan dolayı kötü bir zeminde mücadele edildiğini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu,"Maça iyi hazırlandık, iyi konsantre olduk ve maçı farklı kazandık. Ligin bitmesine 7 hafta kaldı ve en yakın rakibimiz ile aramızda 10 puan fark var. İnşallah kalan maçlarımıza da en iyi şekilde hazırlanarak kazanmak istiyoruz. Silifke halkıyla, taraftarlarıyla şampiyonluğu hak ediyor. Erdemli deplasmanında bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Karşılaşmayı Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Silifke Belediyesporlu yöneticiler, İş İnsanı Anıl Akü sahibi Nihat Kadıoğlu ve Silifke'den gelen taraftarlar izledi.

PAZAR, AKDENİZGÜCÜ GELİYOR!

Namağlup lider Silifke Belediyespor,20. hafta karşılaşmasında Pazar günü Silifke Şehir Stadında Akdenizgücü ile karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79