Silifke Böyle Karşılama Görmedi

Silifke Böyle Karşılama Görmedi

Silifke Böyle Karşılama Görmedi

Silifke Böyle Karşılama Görmedi

 

Mersin Valiliği tarafından düzenlenen “Muhtarlarla Buluşma” toplantısına katılmak üzere Mersin’in Silifke ilçesine gelen Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan için hazırlanan karşılamada

yolu trafiğe kapatan partililer izdihama neden oldu.

 

Yaklaşık iki saat sıcaktan ve ayakta durmaktan bıkmadan karşılama için bekleyen AK Partililer ve vatandaşlar, Başbakan Yardımcısı Elvan'ın konvoyunun önünü kesti.

Aracından inip kalabalığın içerisine girmeye fırsat bile bulamayan Elvan’ın etrafı hoş geldin demek ve selamlaşmak isteyenlerle doldu taştı.

Kurban kesilecek yere kadar yürümekte zorlanan Elvan, partililerin yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı.

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Elvan için kurbanlar kestirirken yapılan dua ile Elvan güçlükle kalabalığın arasından "Muhtarlar Buluşması" toplantısına katılmak üzere Silifke Kültür Merkezi'ne geçti.

Görevi yeni atanan ilçe Başkanı Mustafa Çetin’in partilileri bir araya toplama gayreti meyvesini verdi. Silifke’nin ilk kez bu kadar coşkulu bir şekilde bir başbakan Yardımcısı ağırladığı gözlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36